Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους κόσμου ο αγιασμός των Υδάτων στο Γοργοπόταμο

Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους κόσμου έγινε σήμερα στο Γοργοπόταμο  ο εορτασμός  των Θεοφανίων και η τελετή Αγιασμού των Υδάτων παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, των βουλευτών Αποστόλη Καραναστάση και Χρήστου Σταϊκούρα, του πρώην Υπουργού Αθανάσιου Γιαννόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Περλεπέ, του διευθυντή του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιου Κλειτσάκη, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Σύμβουλων.

       Μετά το πέρας  της Θείας Λειτουργίας, που έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στο Γοργοπόταμο όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

      Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή φώτιση, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για το Δήμο μας ο «ζωοδότης και υδροδότης Γοργοπόταμος» αλλά και «στον οραματιστή και ευπατρίδη πολιτικό Ιωάννη Μακρόπουλο που πριν από 90 χρόνια υδροδότησε με το νερό του Γοργοποτάμου την μικρή, τότε, πόλη της Λαμίας».





 

Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment