Είκοσι τέσσερις συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (18/19-01-2016), συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα και συγκεκριμένα:
Τέσσερις (4) ημεδαποί στους Πενταγιούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φωκίδας, για κλοπή χρηματικού ποσού και πακέτων τσιγάρων, μετά από διάρρηξη σε κατάστημα 57χρονης ημεδαπής στην ανωτέρω περιοχή. Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και ένας τρίφτης κάνναβης.
Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας άνδρας στη Θήβα & μία γυναίκα στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν συνολικά (900) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων.
Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα & στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών & του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Ένας αλλοδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Σταθμού Αλιάρτου, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.
Δύο (2) ημεδαποί στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας και στη Χαιρώνεια Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς αντίστοιχα, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας (Αλίαρτος – Οινόφυτα), από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας αντίστοιχα, ένας ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στον Άγιο Λουκά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Τέλος, μία ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment