Επίσκεψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδος και του Βουλευτή Ιωάννη Σαρακιώτη στις φυλακές Δομοκού και Συνάντηση με το Δήμαρχο Δομοκού


«Επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδος και του Βουλευτή του Νομού Ιωάννη Σαρακιώτη στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και Συνάντηση με το Δήμαρχο Δομοκού».
      Την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016, κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδος αποτελούμενο από το Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, το Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδος κ. Ευάγγελο Σακελλάρη και τον Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδος κ. Θωμά Γρεβενίτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού κατά την οποία είχε ουσιαστική συνάντηση τόσο με το Διευθυντή των φυλακών κ. Κωσταρά όσο και με Εκπροσώπους των Εργαζομένων. 
      Κατά την επίσκεψη, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις συνθήκες κράτησης και εν γένει λειτουργίας των φυλακών και να ενημερωθεί εκτενώς από το Διευθυντή και από Εκπροσώπους των Εργαζομένων για τα οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα του Καταστήματος Κράτησης, καθώς και για τα πάγια θεσμικά και εργασιακά αιτήματα των εργαζομένων εσωτερικής και εξωτερικής φύλαξης και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των φυλακών.
      Αντικείμενο της ουσιαστικής συζήτησης που διεξήχθη, αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, τα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής ασφαλείας των φυλακών, η κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και τα ζητήματα ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή καθώς και θέματα προσωπικού, τόσο τα θεσμικά όσο και τα εν γένει εργασιακά αιτήματα των εργαζομένων. 
       Ο κ. Σαρακιώτης, υπό την ιδιότητά του και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης αλλά και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος του Κοινοβουλίου, δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει την εμπειρία του από τη σημερινή επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης αλλά και τα αιτήματα των εργαζομένων, στους συναδέρφους του Βουλευτές προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων στα επίμαχα ζητήματα που του ετέθησαν κατά τη συνάντηση.
      Εν συνεχεία, ο κ. Ι. Σαρακιώτης μετέβη στο Δημαρχείο Δομοκού όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Δομοκού κ. Δημήτριο Τζιαχρήστα, κατά την οποία ο κ. Δήμαρχος του εξέθεσε τα προβλήματα του Δήμου Δομοκού και λοιπά τοπικά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Ο κ. Ι. Σαρακιώτης δήλωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημάρχου για συνεργασία προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών του Δήμου Δομοκού. 
                                                                                                                                                         Αθήνα, 8/1/2016
Γραφείο Τύπου
Ιωάννη Αθ. Σαρακιώτη
Βουλευτή Ν. Φθιώτιδος
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment