Κάλεσμα των Επιστημονικών Φορέων της Φθιώτιδας για τη συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Είναι κατηγορηματική η αντίθεση των επιστημόνων της χώρας στις αόριστες προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την καταστροφή των επαγγελματιών, που επιφέρει η πρόταση για το ασφαλιστικό, συνυπολογιζόμενων των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για τα επόμενα έτη.

Μαζί με όλους τους αγρότες, τους άλλους επαγγελματίες και το σύνολο της κοινωνίας, οι επιστήμονες θα παλέψουμε για την ανατροπή της λογικής που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, δημιουργεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής και άλλων γκρίζων ζωνών στην οικονομία.

Ζητούμε δε από τη Κυβέρνηση να  δημοσιοποιήσει την αναλογιστική μελέτη που έχει αποστείλει – κατά δήλωση των εκπροσώπων της - στους θεσμούς, για τη σύνταξη του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό σύστημα.

Οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Φορέων δηλώνουμε ότι :

-Συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις και είμαστε σε κοινή κατεύθυνση για την κλιμάκωση των δράσεων μας το επόμενο διάστημα.

-Ενισχύουμε τις κινητοποιήσεις των επί μέρους επιστημονικών φορέων, αγροτών και άλλων επαγγελματιών και ζητούμε να έρθει πρόταση με ποσοτικά στοιχεία και αναλογιστική μελέτη, για ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, με προοπτική, κοινωνικά δίκαιο και δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.

-Συμμετέχουμε δυναμικά στη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και καλούμε τα μέλη μας και όλη την κοινωνία να συμμετέχει ενεργά στην παραπάνω κινητοποίηση.

-Καλούμε όλα τα μέλη μας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 σε  προσυγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητήριου, Πλ.Ελευθερίας 3 όπου θα πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας και θα ενωθούμε με τους υπόλοιπους φορείς.

1.-Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας
2.-Τεχνικό Επιμελητήριο Αν. Στερεάς
3.-Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος :
4.-Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος
5.-Φαρμακευτικός Σύλλογος Φθιώτιδος
6.-Οικονομικό Επιμελητήριο 8ο Π.Τ.
7.-Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Φθιώτιδος
8.-Σύλλογος Δικαστικών επιμελητών
9.-Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Φθιώτιδο
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment