Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στο Κτήμα Πασιάκου στη Λαμία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο Κτήμα Πασιάκου στη Λαμία.
 Για να φάμε, να πιούμε να απολαύσουμε τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και να γλεντήσουμε με παραδοσιακή ορχήστρα. Με Γιώργο Μπέκιο, Κώστα Τζίμα και Λάμπρο Σκάρλα στο τραγούδι, Θανάση Χαλιλόπουλο στο κλαρίνο, Στάθη Κουκουλάρη στο βιολί, Βασίλη Φωτίου στο Λαούτο και Γιώργο Σαδεδίν στα κρουστά. Η αξία της πρόσκλησης είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με κρασί και πολλά έξτρα όπως ψητά Πετρωτού, γλυκό, γιαούρτι, πίτες, και για τις πρωινές ώρες την καθιερωμένη γίδα βραστή. 
Καλή διασκέδαση με πολύ κέφι για χορό, καλή αντάμωση!!!
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ….

Καταρχην αναφέρεται ως ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ.
Πρώτον δεν είναι σύλλογος Πετρωτού ….είναι σύλλογος ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΩΝ Λαμίας απόδειξη αυτού, το καταστατικό του με έδρα την Λαμία.
Δεύτερον, μη νομιμως έχει επιχορηγηθεί από το δήμο Δομοκού με το ποσό των 1000 ευρώ (το 2011 η 2012) και από τοτε παρανόμως του παραχωρεί κτήρια για ψυχαγωγικές εκδηλώσεις" που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις.
Η νομοθεσία προβλέπει τα παρακάτω: Επιτρέπεται η οικονομική ενίσχυση συλλόγων από δήμους ή κοινότητες εφόσον συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις :
α) να πρόκειται για σύλλογο του οποίου ο σκοπός είναι αθλητικός ή πολιτιστικός,
β) ο επιχορηγούμενος σύλλογος να έχει την έδρα του στο δήμο ή την κοινότητα που παρέχει την επιχορήγηση και
γ) να εγκριθεί η επιχορήγηση με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο πολιτιστικός δε χαρακτήρας του συλλόγου πρέπει να προκύπτει από το καταστατικό του, όπου απαιτείται όπως ρητώς προβλέπονται σκοποί οι οποίοι προσδίδουν σε αυτόν την ιδιότητα του πολιτιστικού συλλόγου, αλλά και τις εν γένει, εν τοις πράγμασι, δραστηριότητες αυτού. Κατά καιρούς όμως ο δήμος Δομοκού με το προκάλυμμα της πολιτιστικής ανάπτυξης έχει κάνει παραχωρήσεις κτηρίων και έχει χρηματοδοτήσει "ψυχαγωγικές εκδηλώσεις" που δεν.τηρούν τις προϋποθέσεις.
Κατά τρίτον, δεν είναι πολιτιστικός ,διοτι στο ενεργητικό του δεν έχει ουδεμία πολιτιστική δραστηριότητα .
Ως πολιτιστικές νοούνται οι εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην προαγωγή της πνευματικής και εν γένει πολιτιστικής καλλιέργειας των συμμετεχόντων σε αυτές (όπως οι διαλέξεις, η παρακολούθηση και συμμετοχή σε συζητήσεις με αντικείμενο τα γράμματα, τη μουσική και γενικά τις τέχνες, η παρακολούθηση και συμμετοχή σε θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις, οι επισκέψεις σε χώρους ιστορικού ή θρησκευτικού ενδιαφέροντος κ.λπ.) και όχι οποιαδήποτε συλλογική δραστηριότητα, όπως αυτές που αποσκοπούν κυρίως στην ψυχαγωγία και διασκέδαση των ως άνω ατόμων.
Κατά τεταρτον….θα μου πείτε ,υπάρχει και τέταρτον; ΒΕΒΑΙΩΣ υπάρχει και είναι το χειρότερο όλων και μάλιστα προσβάλει, όλους μας και ολόκληρη τη περιοχή του δήμου Δομοκού …ακόμα και εγώ ,αδυνατώ να πιστέψω, ότι ένα σύλλογος είναι εμπλεκόμενος σε τέτοιου είδους γεγονότα, τα οποία φυσικά δεν μπορώ να αναφέρω, λίγο υπομονή και θα το μάθετε, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και οδηγηθεί εκεί που πρέπε.

Κύριοι η απαίτηση όλων ,να πάει ο τόπος σας μπροστά, πάνω απ’ολα απαιτεί προστιθέμενη αξία και ήθος ….και να γνωρίζεται ότι για την σημερινή κατάντια μας δεν ευθύνεται βέβαια η ύπαρξη συλλόγων και οι ονομασίες τους ,αλλά αυτοί που εκπροσωπούν τους συλλόγους και η νοοτροπία της αρπαχτής.

Σε αυτή την χώρα της ασυδοσίας ,πρέπει επιτέλους κάθε κατεργάρης να μπει στη θέση του.