Συνελήφθησαν 18 άτομα για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, πιστόλι, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία κ.α.
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον εντοπισμό φυγόποινων, την δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (21/22-01-2016), συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα και συγκεκριμένα:
Δύο (2) ημεδαποί επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (90η χ/θ), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και μεθαδόνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι, (36) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και μία θήκη φυσιγγίων.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας ημεδαπός στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, καθώς και μία αλλοδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, καθώς και δύο σε περιοχές της Λαμίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας στον Αγιόκαμπο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και ένας στον Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ένας ημεδαπός στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.
Τέλος, ημεδαπός στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 


Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment