Τροχαίο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού

 Μια νεαρή γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας...
Ψιλόβροχο και ομίχλη κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, που όπως είναι φυσικό σήμερα και αύριο θα έχει αυξημένη κίνηση.

Λίγο μετά τις 3:00΄ το απόγευμα στο 12ο χλμ, στο ύψος των πρατηρίων, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Η νεαρή οδηγός του EOS - Volkswagen, κινούταν προς Δομοκό και ξαφνικά βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο νεαρός οδηγός του λευκού Hyundai, που κατέβαινε προς Λαμία, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Μετά τη σύγκρουση το EOS βρέθηκε εκτός δρόμου, ενώ το Hyundai έμεινε πάνω στη στροφή.

Ευτυχώς που δεν έπεσε κάποιο άλλο αυτοκίνητο επάνω, μεχρι να φτάσει στο σημείο η τροχαία από Λαμία, αφού η ομίχλη περιόριζε αισθητά την ορατότητα των οδηγών.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την νεαρή οδηγό του EOS, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ελαφρά τραυματισμένη.

Για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσουμε ότι αυτές τις ημέρες λόγω της αυξημένης κίνησης και κυρίως λόγω του χιονιά που έρχεται θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδηγική μας συμπεριφορά.


http://www.lamiareport.gr
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment