Δεκαεννέα άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι (3) άτομα για διάπραξη κλοπών και (6) άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών, ναρκωτικές ουσίες κ.α.
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για διάπραξη κλοπής από οικία. Κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς και το όχημα ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.
Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή πετρελαίου από Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Κατασχέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε ποσότητα πετρελαίου, καθώς και ένα κομμάτι λάστιχου που ο συλληφθείς χρησιμοποίησε για την αφαίρεση του πετρελαίου.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής αντικειμένων από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Έξι (6) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και δύο στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, εκχυλίσματος ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο), τρίμματα δισκίου φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και ένας σουγιάς.
Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στην Αράχωβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αράχωβας, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment