Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων στην Π.Ε.Φθιώτιδας

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων .

Εν όψει των  έντονων καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ξεκινούν από το βράδυ της 30/12 και θα διαρκέσουν μέχρι την 1/1, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Ευθύμιου Καραΐσκου σύσκεψη, για το συντονισμό, την οργάνωση και την αντιμετώπιση των φαινομένων από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Π.Ε.Φθιωτιδας .
Μετά τη σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων, τόσο από άποψης μηχανολογικού εξοπλισμού και  προσωπικού της Π.Ε. Φθιώτιδας, όσο και από  ιδιωτικά μηχανήματα σε επιφυλακή .
Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται βάσει του κώδικα οδικής κυκλοφορίας για να μη δημιουργούνται επιπλέον προβλήματα»

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας από χιονόπτωση ή παγετό, από το site της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr , ενώ μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά σε εικοσιτετράωρη βάση με το κέντρο επιχειρήσε-ων της Π.Ε. Φθιώτιδας στα τηλ. 2231032246 και 2231351292.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment