Η προίκα της Αγροδιατροφικής στη Στερεά Ελλάδα

Σε αίσιο τέλος έφτασε η διαβούλευση της περιφέρειας για το θέμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με τους δήμους, τα επιμελητήρια, τις συλλογικές οργανώσεις των αγροτών και τις επιχειρήσεις του κλάδου της αγροδιατροφής.

Στο σχήμα, εκτός από την περιφέρεια, θα συμμετέχουν 18 δήμοι, 4 επιμελητήρια, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, 7 αγροτικοί συνεταιρισμοί και 29 επιχειρήσεις του τοπικού αγροδιατροφικού τομέα.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες των εμπλεκομένων στον αγροτικό τομέα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε τη διάθεση του ποσού των 49.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο εταιρικό κεφάλαιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Αποφάσισε, επίσης, τη δωρεάν παραχώρηση χώρου στη Σύμπραξη στο κτήριο της περιφέρειας, για τη στέγαση της έδρας της εταιρείας, καθώς και τη δωρεάν παραχώρηση χώρων στα κτήρια των περιφερειακών ενοτήτων για τη στέγαση των παραρτημάτων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, όπως επίσης και της γραμματειακής της υποστήριξης.

Γιάννης Σάρρος
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment