Νίκη στο Καρπενήσι για τους εφήβους του Δομοκού: Π.Α.Κ. - Μούτα Δομοκού 51-67

Το πρώτο της «ροζ» φύλλο αγώνα κατέκτησε η Μούτα Δομοκού για το εφηβικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε μέσα στο Καρπενήσι την Π.Α.Κ. με 51-67.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (5/12) στο κλειστό του Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και το παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.
Η Ακαδημία της Κατερίνας Μπαλωμένου βρίσκονταν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πίσω στο σκορ και «κυνηγούσε» τον αντίπαλο. Έκανε εξαιρετική 3η περίοδο, όπου με ένα ντεμαράζ μείωσε στον πόντο και ήταν κοντά στην ολική ανατροπή. Τελικώς δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και ηττήθηκε για 3ο συνεχόμενο ματς στο εφηβικό μετά την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Σαββατιάτικο αντίπαλο. Ο Κώστας Νιαβής σκόραρε 17 πόντους, βάζοντας και 2 τρίποντα.
Η Μούτα Δομοκού του Παναγιώτη Ρήγα πήρε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και έχοντας μόνο ένα νεκρό διάστημα στο 3ο 10λεπτο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Μούτα είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και βρήκε λύσεις έχοντας σε καλή μέρα αρκετούς αθλητές. Οι Φθιωτοί εκμεταλλεύτηκαν τους Θανάση Καρυώτη και Δημήτρη Καραγιώτα, που σκόραραν έκαστος από 16 πόντους.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική η ομάδα της Ευρυτανίας αγωνίζεται στις 9 Γενάρη στο ΔΑΚ της Λαμίας με τον Έσπερο, ενώ η Μούτα υποδέχεται στις (10/1) στον Δομοκό την Αναγέννηση.

Πηγή : EvrytaniaSport: Έφηβοι: Π.Α.Κ.-Μούτα Δομοκού 51-67 http://evrytaniasport.blogspot.com/2015/12/51-67.html#ixzz3tX67KLWO
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment