Μια παρέα Δομοκιτών που… μεγάλωσε πολύ!!! («Ανταμώματα»)

Μια παρέα Δομοκιτών που…  μεγάλωσε πολύ!!! («Ανταμώματα»)
Σε μια εποχή καθολικής κρίσεως των αξιών –σαν την δική μας-  έχουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά σημασία τα «ανταμώματα» ανθρώπων με κοινή καταγωγή.                    
Όλοι μας δίνουμε  έναν αγώνα που απαιτεί  γενναιότητα και αυτοθυσία. Για να κάνει ο καθένας μας από το δικό του πόστο το καθήκον του με υπευθυνότητα. Για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και να βελτιώσουμε την κοινωνία μας.                                                      
 Γιατί τούτη την αποτρόπαιη (είδαμε τι έγινε στο Παρίσι χθές βράδυ) ίσως όμως και μεγαλειώδη τούτη ώρα που ένας κόσμος καταρρέει και ένας άλλος πάει να υψωθεί στον ορίζοντα της ψυχής μας  έχουμε βαθιά την ανάγκη ανθρώπων σαν την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, την ΕΦΗ-ΜΙΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥ –ΔΕΛΗ τον ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΟΠΟΥΛΟ τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟ, την ΝΟΥΛΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, την ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΕΜΗ, τον πρόεδρο Δομοκιτών ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟ, τον ΝΙΚΟ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ –ΝΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΜΡΟΥΚΑ και πολλούς άλλους  που μπορούν και έχουν τη διάθεση για «ανταμώματα» που σκοπό θα έχουν την ψυχαγωγία μας αλλά και την διερεύνηση του παρελθόντος στον ηθικό και στον κοινωνικοπολιτικό, στον πνευματικό ακόμα και στον καλλιτεχνικό τομέα.
Τους ευχαριστούμε για τις ανάσες ομορφιάς και χαράς που μας έδωσαν με την επιτυχημένη χθεσινή μάζωξη και τον οδηγητικό τους ρόλο .Κάθε φορά στα δύσκολα κάπως έτσι επιβίωνε ο τόπος μας. Γιατί βγάζει σωστούς ανθρώπους. Και σήμερα αυτή είναι η λύση . Απ τους σωστούς που θα μας οδηγήσουν!!! Αγώνας και αυτοθυσία. Αγώνας με αυτοθυσία.

Δημήτρης Ζάχος


ΥΓ: Οι εκ Δομοκού ορμώμενοι πιστεύω πως δεν θα πέσουν ποτέ στο σφάλμα της απαισιοδοξίας ή της μεμψιμοιρίας. Θαρρώ πως ξέρουν καλά πως οι προκλήσεις είναι προκλήσεις γιατί αντιμετωπίζονται και μπορούν να γίνουν σκαλοπάτι προόδου!!!   











Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

facebook


http://cooklamia.blogspot.gr/
http://ekklisiaonline.gr/
----------
---------------
http://tilegrafima.gr/
-----------------
-----------------

 


Copyright © 2014 - email: info@lamiatimes.gr - LamiaTimes.gr


Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment