Ενημερωτική Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

Ενημερωτική Συνάντηση  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή  Στερεάς Ελλάδας

Ενημερωτική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιου Καραΐσκου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώ-τιδας κ. Μιχάλης Πάππος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Γεώργιος Τσαμαδιάς και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Ρούμελης,  καθώς  και υπηρεσιακοί παρά-γοντες της Περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για τα θέ-ματα που αφορούν τις αρμοδιότητες και των δύο πλευρών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τους Διευθυντές για το έργο τους,  δή-λωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συνεργασία, ενώ τόνισε τον κομβικό ρόλο της αστυνομίας και την αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας της. Παράλληλα ζή-τησε να ενταθούν οι προσπάθειες της αστυνομίας και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονι-σμός εν όψει  της χειμερινής περιόδου.


Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment