Με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Στερεά Ελλάδα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Θήβας και της Χαλκίδας, συνολικά έξι (6) άτομα
Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Θήβας και της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά έξι (6) ημεδαποί , ηλικίας από 20 έως και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ένας 29χρονος στην περιοχή της Θήβας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω ναρκωτική ουσία, από έναν 20χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε στην περιοχή και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον στην περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθησαν:
  • από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας 23χρονος, ένας 20χρονος και ένας 22χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας 21χρονος διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment