Προβολή της ταινίας «Ανωτέρα Βία», του Σουηδού δημιουργού Ρούμπεν Όστλουντ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Τετάρτη 11-11-2015 ώρα 21.15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, στην προβολή της ταινίας «Ανωτέρα Βία», του Σουηδού δημιουργού Ρούμπεν Όστλουντ, ο οποίος σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο σε μία κωμωδία που ανατέμνει με καυστικό χιούμορ τον ρόλο των ανδρών στην σύγχρονη κοινωνία. 
Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η

"Μια χιονοστιβάδα σ' ένα χειμερινό resort φέρνει... χιονοστιβάδα ανατροπών σ' ένα ως τότε αρμονικό ζευγάρι."

Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, Ένα Κάποιο Βλέμμα, Διεθνές Φεστιβάλ Καννών, 2014
Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας
Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Υπόθεση  :
Μια τετραμελής σουηδική οικογένεια που κάνει διακοπές για σκι στις γαλλικές Άλπεις απειλείται από μια χιονοστιβάδα που σπέρνει τον πανικό. Αντιδρώντας ενστικτωδώς, η μητέρα προσπαθεί να σώσει τα παιδιά, ενώ ο πατέρας τρέχει μακριά φοβισμένος. Όταν όλα καταλαγιάσουν, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με τις πράξεις του και τις συνέπειές τους.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές στο site των Φίλων

Με αυτή την ταινία ξεκινά το φετινό μας αφιέρωμα στο Σκανδιναβικό κινηματογράφο : Δείτε στο συνημμένο αρχείο, όλο το πρόγραμμα προβολών. Περισσότερες πληροφορίες στο site των Φίλων


Συμβολικό, σαρκαστικό, παγερό, αλλά με υπόκωφη συναισθηματική ενέργεια μεγατόνων, το σουηδικό δράμα που κέρδισε βραβείο φέτος στις Κάννες, είναι η ταινία που δε θέλετε να χάσετε αυτή την εβδομάδα. flix.gr

Στηρίξτε την προσπάθεια των "ΦΙΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ" για ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment