Με την ευγενική πρωτοβουλία εκ Δομοκού Αντ/γου Ηλία Λεοντάρη, η εορτή των ενόπλων δυνάμεων

ΕΟΡΤΗ MΝΗΜΗΣ, ΤΑ ΕΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ,ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια γιορτάσθηκε η εορτή των ενόπλων δυνάμεων,που φέτος με την ευγενική πρωτοβουλία του, εκ Δομοκού, Σωματάρχου Γ.Σ.Σ, Ηλία Λεοντάρη, Αντιστρατήγου,  οι εκδηλώσεις ήταν τριήμερες.Αρχισαν  στι 11 το πρωί τις 19 Νοεμβρίου με μουσική επίδειξη της Σ.Μ.Σ Γ.Σ.Σ στο Στρατόπεδο του Π.Αρεως.
Συνεχίσθηκαν την 20 Νοεμβρίου στις 1900 με εορταστικές εκδηλώσεις και Συναυλία στο θέατρο Αλέξανδρος της  Λ.ΑΦ.Θ  . Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την Δοξολογία,  στον Ι.Ν.Παναγίας Δεξιάς και ομιλία, για το χρονικό της ημέρας  από την,  Αντιπεριφερειάρχη Β.Πατουλίδου και ολοκληρώθηκαν με   την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ.Σ.Σ.
Φώτο στο Ηρώο του Γ.Σ.Σ από την  κατάθεση στεφάνων , ο Σωματάρχης Γ.Σ.Σ Ηλίας Λεοντάρης, Αντιστράτηγος, ο Πανασιολογιότατος Δημήτριος, και ο Υφυπουργός ΑΝΕΛ  Ν.Σγουρίδης  εκπρόσωπος της Κυβέρνησης
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment