Θρασύτατη ληστεία σε βάρος 48χρονου στη Λυγαριά Φθιώτιδας

Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού στη Λυγαριά Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) άγνωστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (03-11-2015) πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος μόλις είχε σταθμεύσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του εντός αποθήκης - γκαράζ της οικίας του, στη Λυγαριά Φθιώτιδας.
Ειδικότερα δύο εκ τω δραστών, με τη χρήση λοστών, άσκησαν σωματική βία σε βάρος του 48χρονου, αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του οχήματός του και ακολούθως, μαζί με έτερο συνεργό τους, επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σήμερα πρωινές ώρες το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 48χρονου, εντός ελαιοπερίβολου στην ευρύτερη ανωτέρω περιοχή.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment