Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για ληστεία σε βάρος 56χρονου στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι ημεδαποί, για διάπραξη ληστείας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού στη Λιβαδειά
Συνελήφθησαν, σήμερα (31-10-2015) πρωινές ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, δύο 17χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα χθες περίπου στις 21:45΄το βράδυ, σε περιοχή της Λιβαδειάς, οι δύο δράστες, με την χρήση σωματικής βίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment