Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δομοκού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ  ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΚΔΒΜ) ΔΟΜΟΚOY
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δομοκού  σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) καλεί όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα ,να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας, άνω  των 18 ετών. Η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης  θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μέχρι  δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα με σειρά προτεραιότητας.  Η υλοποίηση των τμημάτων θα προκύψει κατόπιν  επεξεργασίας των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και της επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε προγράμματος  θα χορηγείται  βεβαίωση παρακολούθησης.
Η αίτηση υποβάλλεται με τους ακόλουθους τρόπους :
(η αίτηση θα συνοδεύεται από σκαναρισμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας).
  • Δημαρχείο (Πλατεία Μουσών 1)σε ημέρες και ώρες που θα παραβρίσκεται η υπεύθυνη στο ΚΔΒΜ ,ήτοι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (8:00πμ-15:00μμ).
  • Στα ΚΕΠ του Δήμου:
-  Nέο Μοναστήρι (d.thessaliotidos@kep.gov.gr)
- Ομβριακή (d.xyniados@kep.gov.gr)
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 30 Οκτωβρίου 2015
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη  του ΚΔΒΜ Καραμάνου Αργυρώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στα τηλέφωνα  2232350227 και 6979860134 (όχι απογευματινές ή βραδινές ώρες).
Πατώντας στα παρακάτω συνημμένα αρχεία μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε καθώς και να εκτυπώσετε την σχετική αίτηση.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment