Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ στη Λαμία

Στην τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρέστη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Δημήτριος Βλαχογιάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ Ι. Κοντοστέργιος, ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ,  ο Διοικητής και οι Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και Διοικητές άλλων Μονάδων της περιοχής, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ Αθανάσιος Μιχελής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης, , καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.

Μετά την ορκωμοσία ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε στην δεξίωση που προσέφερε το Κέντρο, όπου είχε μια ευχάριστη επικοινωνία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους.
imfth.gr






Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment