Είκοσι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας αντίστοιχα, ένα αλλοδαπός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας και ένας αλλοδαπός στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων, σε βάρος του αλλοδαπού στη Λιβαδειά, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, ομοίως για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ο αλλοδαπός στην Αμφίκλεια, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (6) ετών και (9) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για υπεξαίρεση.
Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον ο συλληφθείς στο Καρπενήσι, κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (15) εκατοστών.
Εννέα (9) αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Δ.Α. Φθιώτιδας (μεικτό συνεργείο διενέργειας ελέγχων) και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment