Είκοσι επτά άτομα συνελήφθησαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα και συγκεκριμένα:
Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπές σε δύο (2) οικίες ηλικιωμένων γυναικών. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο αναλογικά αποδόθηκε στις παθούσες.
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (30,7) γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (495) γραμμαρίων.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βεγγαλικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και (49) κροτίδες, που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Δύο (2) ημεδαποί στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση. Κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και ένα ξύλινο ρόπαλο, μήκους (50) εκατοστών.
Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός στην Ιτέα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα.
Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Θηβών, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (300) γραμμαρίων.
Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα, τρεις στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα, ένας ημεδαπός στη Λαμία και ένας αλλοδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης αντίστοιχα, ένας αλλοδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και ένας ημεδαπός στην Ιτέα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φωκίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο άνδρες στη Χαλκίδα και στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας & Ερέτριας Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment