Συνελήφθη στη Θήβα 45χρονος Βούλγαρος για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση

Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στη Θήβα, κατηγορούμενος για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, εξωθούσαν στην πορνεία 35χρονη ομοεθνή του
Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά και ένα κινητό τηλέφωνο
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συνελήφθη χθες (14-10-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.
Ειδικότερα, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, έπεισαν και έφεραν στη χώρα μας, με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας πριν από έναν περίπου μήνα, μία 35χρονη ομοεθνή του, την οποία ακολούθως, με την άσκηση σωματικής βίας, εξωθούσαν συστηματικά στην πορνεία.
Στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε τα χρηματικά ποσά των (840.000) rial (νόμισμα Ιράν) και των (50,50) ευρώ.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο συνεργός του 45χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment