Συνελήφθη 38χρονος στη Λαμία, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός στη Λαμία, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών
Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από (800) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, (2.844) γραμμάρια ζελατινοδυναμίτιδας και (2) ηλεκτρικοί πυροκροτητές
Συνελήφθη, χθες (21-10-2015) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 38χρονο, εντόπισαν την οικία του στη Λαμία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.
Χθες το μεσημέρι, ο 38χρονος ακινητοποίηθηκε κατά την έξοδο από την οικία του και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως σε αυτή, αλλά και σε ημιτελή οικία στον τελευταίο όροφο της ανωτέρω οικοδομής, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών , βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (809,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός δύο νάιλον συσκευασιών και ενός γυάλινου βάζου,
  • (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • (5) μασούρια με ζελατινοδυναμίτιδα, συνολικού βάρους (2.844) γραμμαρίων και
  • (2) ηλεκτρικοί πυροκροτητές.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 



Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment