O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φθ/δας και το Κάστρο Αλληλεγγύης συγκεντρώνουν μαθητικό υλικό για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη (Σαβ. 26/9)

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»  διοργανώνουμε και υλοποιούμε μαζί για 3η συνεχόμενη χρονιά συλλογή μαθητικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί και πάλι  σε μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας που έχουν ανάγκη.
Οι ανάγκες μεγάλες, όπως τονίζαμε και τις προηγούμενες χρονιές: «Στην οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει το λαό μας οφείλουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά. Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.».
Το Σάββατο 26-9-2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας
συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, τσάντες, χάρτες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment