Οι Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς ξεκινούν και πάλι

ΔΗΜΟΣIA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά, 15/9/2015                                   
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2015 - 2016
Οι Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας της Δημόσιας  Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς ξεκινούν και πάλι, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τις συναντήσεις τους από αρχές Οκτωβρίου μέχρι τον Ιούνιο του επομένου έτους, αφού καθιερώθηκαν πια και αγκαλιάστηκαν από το κοινό της Βιβλιοθήκης.
Τα μέλη της Ομάδας συνεπιλέγουν το βιβλίο που θα διαβάσουν, και με αφορμή τα θέματα που θίγονται, το προσεγγίζουν και το ερμηνεύουν από μια διαφορετική σκοπιά, την ψυχολογική. Υπό τον συντονισμό ψυχολόγου, τα μέλη της Ομάδας αναλύουν τα δρώμενα, προσπαθούν να κατανοήσουν και εξηγήσουν τις συμπεριφορές των ηρώων, διεισδύουν στον εσωτερικό κόσμο τους, αλιεύουν τα μύχια συναισθήματά τους, προβάλλοντας τελικά τα προσωπικά τους βιώματα και τις εμπειρίες τους, με απώτερο στόχο την αυτογνωσία τους.
Οι συναντήσεις κάθε τμήματος θα γίνονται μία φορά το μήνα και ημέρα Παρασκευή. Δηλώσεις και όροι συμμετοχής online στο site της Βιβλιοθήκηςhttp://www.liblivadia.gr .
Στο online Ημερολόγιό μας http://goo.gl/qEjpbO μπορείτε να ενημερώνεστε για τις συναντήσεις των Ομάδων αλλά και για όλες τις άλλες προσεχείς προγραμματισμένες δράσεις της Βιβλιοθήκης.

Πληροφορίες για τις Ομάδες Ανάγνωσης-Ψυχολογίας: κ. Λεωνίδας Διαμαντής (τηλ. 22610.89977 – vivlivad@gmail.com)

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment