Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Χαλκίδα μετά από ελέγχους για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2015) απογευματινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας , τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 36 & 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 36χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τέλος στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα δισκίο φαρμακευτικού σκεύασματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment