Συνελήφθησαν τρεις νεαροί στη Λαμία, για απόπειρα αρπαγής τσάντας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Λαμία, για απόπειρα αρπαγής τσάντας

Ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας
Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2015) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 16, 18 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 62χρονη ημεδαπή, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αποσπάσουν την τσάντα της και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και προσήγαγαν τους τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment