Αγιασμούς σε Σχολεία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος  τέλεσε σήμερα σε τέσσερα σχολεία της Λαμίας την καθιερωμένη τέλεση του Αγιασμού προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να λάβουν την ευλογία του Θεού για μια καρποφόρα και δημιουργική σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Αρχικά   μετέβη  στο 15ο Δημοτικό Σχολείο, στην συνέχεια στο 3ο Λύκειο , στο 3ο Γυμνάσίο και τέλος στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας. Σε όλα τα σχολεία ο Ποιμενάρχης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από Καθηγητές, μαθητές και γονείς. Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά και  προέτρεψε τα παιδιά να αγαπήσουν το σχολείο, να αγωνιστούν, να οπλιστούν με όπλα πνευματικά, την μόρφωση και το ήθος για να μπορέσουν  να προοδεύσουν και να καρποφορήσουν στην κοινωνία. Επίσης διένειμε ευλογίες στα παιδιά και σε όλους του Διευθυντές από μία Εικόνα ως ενθύμιο της τελέσεως του Αγιασμού.
Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κος Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Νικόλαος Σταυρογιάννης, η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος κος Σπυρίδων Πιλιτζίδης και ο Σχολικός Σύμβουλος Φθιώτιδος κος Κων/ος Αργυρόπουλος.
 imfth.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment