Δώδεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:
Δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για διάπραξη κλοπής και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.
Δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:
· (1) άτομο στο Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
· (1) άτομο στο Γαλαξίδι Φωκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Λαμίας και της Αταλάντης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα, ένας στη Λιβαδειά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment