ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Γ. Σταθά στον Κ. Κουτσογιαννακόπουλο: «Μας λέγανε πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές» !

Λαμία, 9 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Γ. Σταθά στον Κ. Κουτσογιαννακόπουλο: «Μας λέγανε πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές» !
 «Μας λέγανε πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές» δήλωσε παρουσία του Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του STAR Κεντρικής Ελλάδας, «Βήμα για όλους», ο Υπ. Βουλευτής Βοιωτίας, με τη «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννης Σταθάς, αποκαλύπτοντας τους σχεδιασμούς της τότε αντιπολίτευσης και μετέπειτα κυβέρνησης, οι οποίοι και οδήγησαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Με αφορμή αυτές τις αποκαλύψεις ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Φθιώτιδας, επεσήμανε το πολιτικό αλλά και κυρίως το μείζον ηθικό ζήτημα που πρέπει να αξιολογηθεί σήμερα από τους πολίτες.
Επιπροσθέτως, άσκησε δριμεία κριτική απέναντι στη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποδεδειγμένα αποτέλεσε αιτία απομάκρυνσης μέρους των βουλευτών του και κατ’ επέκταση των εκλογών, δηλώνοντας: «Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα Μνημόνια, με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και με το Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Όταν αυτά τα υπόσχομαι έναντι του ελληνικού λαού, σημαίνει ότι πρέπει και να τα κάνω. Απεδείχθη ότι τίποτε από αυτά δεν γίνανε και ότι δεν διαπραγματευτήκανε».

Όσον αφορά τις συνεργασίες και την προοπτική διακυβέρνησης της χώρας από ένα σχήμα με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε: «Είμαστε πραγματιστές και δεν πετάμε. Τα δεδομένα τούτα δεν μιλάνε για αυτοδυναμίες. Λέμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες. Και συνταγματική απαίτηση είναι και επιταγή της πραγματικότητας και των καιρών» και ανέδειξε παράλληλα ένα από τα διακυβεύματα των εκλογών, λέγοντας: «για να έχουμε σταθερότητα πρέπει να βγει κυβέρνηση με κορμό μία ισχυρή ΝΔ. Εάν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιος μπορεί να εγγυηθεί τι ;»
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment