Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Δομοκού

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Δομοκού
Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Δομοκού βρέθηκε το πρωί της  Παρασκευής, ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Δημήτρης Τζιαχρήστας, ημέρα του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Καφαρατζή Κωνσταντίνο και κ. Πουτουρούδη Σταμάτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Παληογεώργο Δημήτρη, κ. Πέτσα Γεώργιο και κ. Οικονόμου Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού κ. Τσόγκα Δημήτρη, παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας και σε ένα σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε χαρούμενη και δημιουργική  χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.
Στα σχολεία της τοπικής Κοινότητας Νέου Μοναστηρίου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλιώτιδος, κ Ιτούδης Γεώργιος και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Μοναστηρίου κα Βουβαλούδη – Τατσιαρή Αφένδρα, ενώ στα σχολεία της τοπικής κοινότητας Ομβριακής παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Αποστολόπουλος Νικόλαος.

Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment