Συνελήφθη 37χρονος στην Στυλίδα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη, χθες (15-09-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ποιμνιοστασίου, ιδιοκτησίας του 37χρονου, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,5) έως (1) μέτρο το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment