Συνάντηση εθελοντών για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων

Συνάντηση εθελοντών για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

Συνάντηση για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που φέτος θα καταλήξει στις Θερμοπύλες στις 25 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 11 (2ο όροφο).
Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη, θα διασχίσει όλη τη χώρα και θα καταλήξει στη Λαμία, και συγκεκριμένα στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου. Η λήξη της Λαμπαδηδρομίας θα σημάνει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών.
Ο Δήμος Λαμιέων καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να συνδράμουν στη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment