Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Λαμιέων

Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Λαμιέων
Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δημότες που είναι δικαιούχοι της Κάρτας Σίτισης του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης καθώς και στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Παντοπωλείων.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρες από 14.30 έως 18.30 στον προαύλιο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων που τους αναλογεί, επιδεικνύοντας:
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Α.Δ.Τ.)
2. Κάρτα αλληλεγγύης
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ του Δήμου Λαμιέων στα τηλέφωνα 22310 66160 και 22310 67201.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 και της ΚΥΑ με αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης – Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

                                                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment