Το 5ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, οι Σκακιστικές Διαδρομές και η Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

« 5th OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2015 »

      Με πολλές και σημαντικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων διεθνείς μαιτρ, ομοσπονδιακοί μαιτρ αλλά και τ. πρωταθλητές Ελλάδας, στην τελική ευθεία για το  5ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, οι Σκακιστικές Διαδρομές και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο  Hellas Country Hotel,  στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, από 3 έως 6 Σεπτέμβρη 2015.  
    Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σε δύο ομίλους,  με Ελβετικό σύστημα  6 γύρων, με χρόνο σκέψης 75΄ για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30΄΄ για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
    Τους αγώνες θα συμπληρώσουν  παράλληλες  εκδηλώσεις όπως απογευματινοί αγώνες rapid σε συνδυασμό με  προπόνηση για τα παιδιά, ξενάγηση και περιβαλλοντική διερμηνεία στο Παλαιό Μικρό Χωριό και το Ιστορικό του Μουσείο, βραδιά αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστροπαρατηρητών Ευρυτανίας (αν ο καιρός το επιτρέπει), τοξοβολία, ιππασία  και το « Κυνήγι του Θησαυρού » για μικρούς και μεγάλους.

Διαμονή (προαιρετικά): στο ξενοδοχείο των αγώνων Hellas Country Hotel, στο Μικρό Χωριό του Ν. Ευρυτανίας,  Photo Gallery:  http://www.hellascountry.gr/site/gallery
Πληροφορίες :    κ. Γιώτα Βαϊοπούλου   τηλ : 6977419923.    
Αναλυτικά  η προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας:  http://www.esske.net
Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment