Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η 2η γιορτή για το Κατίκι Δομοκού και για τα δεκάδες εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής (φωτό)

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Δομοκό, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και ομίχλη, η 2η γιορτή για το παραδοσιακό τυρί Π.Ο.Π. κατίκι Δομοκού αλλά και για τα δεκάδες εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής Δομοκού. Οικοδεσπότης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού, δεκάδες παραγωγοί και έμποροι της περιοχής που παρουσίασαν τα προϊόντα τους, σε μια βραδιά γευσιγνωσίας και διασκέδασης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού.
Φιλοξενούμενοι της βραδιάς ήταν οι παραγωγοί ελιάς του Δήμου Στυλίδας και ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος.
Εξαιρετική προσπάθεια από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δομοκού, αλλά και τους χορηγούς, η οποία πρέπει να βρει συμπαραστάτες, κυρίως «εντός των τειχών». 
Εύγε και καλή συνέχεια!!!

Δ.Κ.












Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment