Συνελήφθησαν 12 άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία, για τη χορήγηση των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί και συγκεκριμένα, τέσσερις στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και τρεις σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην Αμφίκλεια και στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (900) ευρώ, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment