Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, (7) δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ποσότητα λαθραίου καπνού
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Α’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας, Λιβαδειάς & Χαλκίδας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:
  • Επτά (7) ημεδαποί (τρεις στη Χαλκίδα, δύο στη Λιβαδειά, ένας στη Θήβα και ένας σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων κ.α.
  • Ημεδαπός σε περιοχή της Λαμίας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (10) έως (30) εκατοστά το καθένα, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και ένα φυσίγγιο.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία και στη Θήβα αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (110) γραμμαρίων.
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Λαμία και στη Χαλκίδα αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
  • Ημεδαπός στο Καρπενήσι, για παραεμπόριο.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment