Μητρόπολη Φθιώτιδος: Όλες οι Κατασκηνώσεις έκλεισαν, η δική μας θα λειτουργήσει δωρεάν για όλα τα παιδιά

Η εύρεση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Αικατερίνης στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας εορτάσθηκε με λαμπρότητα το Σάββατο 13 Ιουνίου.
Στην πανηγυρική θεία Λειτουργία χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και συμμετείχαν ιερείς ομόρων ενοριών, ενώ παρέστησαν ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητος Καινουρίου κ. Δημήτριος Γεωργίου, άλλοι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πολλοί πιστοί από τις όμορες ενορίες και παραθεριστές.
Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφερθείς  στην θαυματουργική εύρεση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Αικατερίνης μέσα σε ένα δένδρο, στο χώρο που σήμερα βρίσκονται οι Κατασκηνώσεις, ετόνισε πως κάθε τόπος έχει πολλά σημεία της αγάπης του Θεού, ένα τέτοιο σημείο αγάπης από τον Θεό ήταν και η φανέρωση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Αικατερίνης, της οποίας ευχήθηκε την προστασία και ευλογία να έχουν όλοι πλουσία και ακοίμητη.   
Ο Σεβασμιώτατος ανεκοίνωσε επίσης ότι παρά την οικονομική κρίση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν όλες οι Κατασκηνώσεις της Φθιώτιδος, η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως θα λειτουργήσει και εφέτος δωρεάν για όλα τα παιδιά της Μητροπόλεώς μας. Τον Αύγουστο δε θα φιλοξενηθούν και 40 παιδιά από την Τσεχία, τα οποία θα συνοδεύει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος πρώην Πράγας και χωρών Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστοφόρος.
 http://www.imfth.gr/
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment