Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα κλοπών καθώς και (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς τους, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα ηρωίνης

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Κατασχέθηκαν (23) πλαστικά δοχεία που περιείχαν πετρέλαιο κίνησης, συνολικού βάρους (400) περίπου λίτρων και (9) χάλκινα τεμάχια ελασμάτων (εξαρτήματα αλεξικέραυνου), συνολικού βάρους (40) περίπου κιλών, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από σταθμό βάσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην ανωτέρω περιοχή.

Επιπλέον κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρικός κόφτης μετάλλων, τέσσερα τεμάχια πλαστικού υδροσωλήνα, με τα οποία πραγματοποιήθηκε η μετάγγιση του πετρελαίου, καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία. Κατασχέθηκαν ηλεκτρική συσκευή, καθώς και διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί, κατά περίπτωση, από κατάστημα super market , από κτήριο παλαιών εγκαταστάσεων εταιρείας τηλεφωνίας και από αποθήκη ημεδαπού σε περιοχές της Χαλκίδας.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπή από εργοστάσιο στην ανωτέρω περιοχή. Κατασχέθηκαν διάφορα σιδερένια αντικείμενα, συνολικού βάρους (300) περίπου κιλών, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από οικία στην ανωτέρω περιοχή.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (26) μηνών, για διάπραξη κλοπών.

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βασιλικό Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 




Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment