Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Δομοκού για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 5.6.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Δομοκού για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Οι αντιπροσωπίες των σχολείων και οι δράσεις τους φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.

Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, κ. Γιάννη Ψυχογιού και το χαιρετισμό του Δημάρχου Δομοκού, κ Τζιαχρήστα Δημητρίου, ο οποίος ανακοίνωσε και τα χρηματικά έπαθλα της συμμετοχής των Σχολείων σε δράσεις αειφορίας και απένειμε τα αναμνηστικά συμμετοχής.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δράσεις των σχολείων με  power point και αντιπροσωπευτικό υλικό, που βρίσκονταν σε έκθεση σε όλη την αίθουσα, το οποίο υποστήριζε με ενάργεια τις δράσεις τους.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική μέχρι και την αποχώρηση των αντιπροσωπιών των σχολείων.

Παραβρέθηκαν, επίσης, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής της 30ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, κα Μιχαηλίδου Βασιλική, ο Σχολικός Σύμβουλος 4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ Δημητρακάκης Κωνσταντίνος, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ Καλημέρης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλιώτιδος κ. Ιτούδης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γκανίδης  Ιωάννης, κ. Καρανικόλας Βασίλης  και Καραμπότσης Δημοσθένης και η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέου Μοναστηρίου κα Βουβαλούδη Αφένδρα.













ΓΡAΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ.2232350221, e-mail: e.zisopoulou@domokos.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment