Μυστήριο με «καμουφλαρισμένο» αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού


Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού.
Πρόκειται για ένα αγροτικό φορτηγάκι κλεμμένο, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Δομοκού και συγκεκριμένα κοντά στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με το newsit.gr, το φορτηγάκι βρέθηκε σε αγροτική περιοχή, καλυμμένο με δίχτυ παραλλαγής και κλαδιά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής.
Αυτό που ψάχνουν τώρα είναι αν το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο έχει σχέση με τους πρόσφατα συλληφθέντες ληστές του Διστόμου, στη Νέα Αγχίαλο ή με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος στόχος των ληστών λίγο πριν συλληφθούν ήταν υποκατάστημα τράπεζας στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας.
Μάλιστα την ίδια ημέρα της σύλληψης είχαν μεταβεί με το κλεμμένο Navara στο Νέο Μοναστήρι και έκαναν κατόπτευση του χώρου γύρω από την τράπεζα.
Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έρευνας...
lamiareport.gr
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment