Άγνωστος λήστεψε 83χρονη στο Μαρτίνο Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό άγνωστου δράστη που εξαπάτησε και λήστεψε ηλικιωμένη ημεδαπή στο Μαρτίνο Φθιώτιδας
Ο δράστης με το πρόσχημα ότι είναι γνωστός συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης, κατάφερε να εισέλθει στην οικία της και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.400 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη, που εξαπάτησε και λήστεψε ηλικιωμένη εντός της οικίας της στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, το άτομο αυτό χθες (09-06-2015) το πρωί προσέγγισε 83χρονη ημεδαπή και κατάφερε να εισέλθει στην οικία της, με το πρόσχημα ότι είναι γνωστός συγγενικού της προσώπου. Στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας, κατάφερε να της αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.400) ευρώ και αφού επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Αταλάντης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment