Νέα επιστολή του 70χρονου Έλληνα αγρότη Δημήτρη Παπαγυιού από το Δομοκό στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ


Νέα επιστολή του 70χρονου Έλληνα αγρότη Δημήτρη Παπαγυιού από το Δομοκό  στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Νέο τηλεγράφημα στον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέστειλε ο 70χρονος Έλληνας αγρότης Δημήτρης Παπαγυιός, από την Άνω Αγόριανη Δομοκού, μετά το τηλεγράφημα που είχε απευθύνει νωρίτερα στον ίδιο και την επιστολή προς τον υπουργό οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη.
Το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος κοινοποιείται επίσης στην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου , προς ενημέρωσή της.
Στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, ο Δημήτρης Παπαγυιός δεν διανοείται να μείνει, όπως πολλοί άλλοι, με τα χέρια σταυρωμένα και απευθύνεται στους ευρωπαίους πολιτικούς που προφανώς δεν θέλουν να δώσουν την πολυπόθητη λύση σ’ ένα πρόβλημα που εν’ πολλοίς οι ίδιοι δημιούργησαν και γιγάντωσαν.
Το περιεχόμενο της επιστολής το ίδιο λιτό και μεστό, όπως και τα προηγούμενα και οι προτάσεις του αξιοπρόσεκτες και πηγαίες.
Δ.Κ.

Διαβάστε την επιστολή όπως την απέστελλε ο κ. Παπαγυιός στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ:








Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment