47 κιλά αδασμολόγητου καπνού, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε εμπορικό κατάστημα 53χρονου στη Λαμία

(47) κιλά αδασμολόγητου καπνού, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε εμπορικό κατάστημα 53χρονου ημεδαπού στη Λαμία
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες (27-05-2015) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν έλεγχο σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του 53χρονου , όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (94) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (47) κιλών,
  • (1.200) σιγαροφυσίγγια, κενά περιεχομένου και
  • χειροκίνητο μηχάνημα για την γέμιση των σιγαροφυσιγγίων.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Σεπτέμβριο και σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για το ίδιο αδίκημα (σχετικό το από 12-09-2014 Δελτίου Τύπου).
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment