Είκοσι τέσσερις νέες συλλήψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, λαθραία πακέτα τσιγάρων, μαχαίρι, τσεκούρι και διάφορα είδη παραεμπορίου
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Γ’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας & Χαλκίδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας, Θηβών, Αταλάντης Φθιώτιδας & Κερασοχωρίου Ευρυτανίας, καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας Θήβας & Λιβαδειάς, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός στη Λαμία, ένας ημεδαπός στην Οινόη Βοιωτίας και ένας αλλοδαπός στη Θήβα), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
  • Ημεδαπή και τρεις (3) αλλοδαπές στο Κάστρο Βοιωτίας, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, του νόμου περί όπλων, του τελωνειακού κώδικα & του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν λαθραία πακέτα τσιγάρων και ένα τσεκούρι, μήκους (35) εκατοστών. Επιπλέον, σε βάρος της ημεδαπής εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
  • Τρεις (3) ημεδαπές (δύο στη Λαμία και μία στη Χαλκίδα) σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν - κατά περίπτωση - Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Δύο (2) άτομα (ημεδαπή στη Χαλκίδα και ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας) για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (365) λαθραία πακέτα τσιγάρων και (750) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
  • Δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχή της Κύμης Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Τέσσερα (4) άτομα (δύο ημεδαποί στη Λαμία, ένας ημεδαπός στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους (36) εκατοστών.
  • Ημεδαπή στη Σκάλα Αταλάντης, για πλαστογραφία.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία και στη Θήβα αντίστοιχα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ημεδαπός στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
  • Ημεδαπή στη Θήβα, για επαιτεία.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 
Share on Google Plus

About gaiaelliniki.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment