Είκοσι επτά άτομα συνελήφθησαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, προϊόντα κλοπών, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μαχαίρι και διάφορα είδη παραεμπορίου
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Εύβοιας & Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας & Χαλκίδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας, Χαλκίδας, Αμφίκλειας Φθιώτιδας, Καρύστου Ευβοίας & Λιδορικίου Φωκίδας, καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας Θήβας, Λιβαδειάς & Ιτέας Φωκίδας, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί (τρεις στη Χαλκίδα και ένας στα Σκούρτα Βοιωτίας), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • Ημεδαπός στο Πυρί Θηβών για κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περιύβριση νεκρών. Ειδικότερα, προκάλεσε φθορές σε δεκαέξι (16) τάφους κοιμητηρίου της περιοχής και αφαίρεσε από αυτούς, μπρούτζινα και μεταλλικά αντικείμενα. Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και ένα μαχαίρι, μήκους (19) εκατοστών, που βρέθηκε στη κατοχή του.
  • Ημεδαπός στο Μπράλο Φθιώτιδας, για κλοπή υαλοπινάκων, αξίας (2.000) ευρώ.
  • Έξι (6) άτομα (ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή στη Θήβα, δύο ημεδαποί στη Λαμία, ένας ημεδαπός στα Φύλλα Ευβοίας και ένας αλλοδαπός στο Μαλανδρίνο Φωκίδας), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν - κατά περίπτωση - Εντάλματα Σύλληψης και καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Δέκα (10) άτομα (τρεις ημεδαποί στη Λαμία, τρεις ημεδαποί στο Δομοκό Φθιώτιδας, ένας ημεδαπός στη Θήβα, ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, ένας αλλοδαπός στη Κάρυστο Ευβοίας και ένας αλλοδαπός στην Ιτέα Φωκίδας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Δύο (2) αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Αλλοδαπός στο Βαθύ Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (350) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
  • Αλλοδαπός στη Λαμία, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 
Share on Google Plus

About gaiaelliniki.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment