Διενοριακό πρωτάθλημα νέων Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου το γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με την ευκαιρία της λήξεως των Κατηχητικών μαθημάτων.  

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «LAMIA SOCCER CLUB”  τις οποίες παρεχώρησαν δωρεάν οι ιδιοκτήτες και συμμετείχαν οι ομάδες των Κατηχητικών Σχολείων Αγίου Αθανασίου, Αγίων Αποστόλων, Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Νεκταρίου, Αγίας Παρασκευής  και Εισοδίων Θεοτόκου Σταυρού Λαμίας.

Στους αγώνες μαζί με τα παιδιά βρέθηκαν οι υπεύθυνοι ιερείς νεότητος των ενορίων, γονείς και φίλοι των παιδιών, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες διαιτητές, ιατρός και νοσηλευτές.

Την απονομή των βραβείων έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ο οποίος επέδωσε το κύπελλο και μετάλλια στην νικήτρια ομάδα της Ενορίας Αγίας Νεκταρίου Λαμίας, στις υπόλοιπες ομάδες αναμνηστικά έπαθλα και σε όλα τα παιδιά επαίνους συμμετοχής. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αληθινή ψυχαγωγία στη φιλόξενη αγκαλιά της τοπικής μας Εκκλησίας και να επικοινωνήσουν με συνομηλίκους τους από άλλες ενοριακές ομάδες.

Σε όλους προσφέρθηκαν κεράσματα και άλλες ευλογίες ενώ οι μικροί αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η Ιουλίου στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούριο Λοκρίδος.









































http://www.imfth.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment