Σε χωριά του Δήμου Δομοκού ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας - Είχε συνάντηση με το Δήμαρχο

Συνάντηση με το Δήμαρχο Δομοκού είχε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του  ΓΓ σε χωριά του Δήμου Δομοκού, το Σάββατο 23 Μάιου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ.  Δημήτρης Τζιαχρήστας έθεσε υπόψη του ΓΓ τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αφορούν στη συνεχιζόμενη βαριά φορολογία σε βάρος των αγροτών με τη φορολόγηση των  οικονομικών ενισχύσεων που αυτοί λαμβάνουν. Επίσης, έθεσε το ζήτημα της άρδευσης με την έλλειψη των σχετικών υποδομών και τέλος την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας Δομοκού.
 Ο   κ. Δημήτριος Κουτσούμπας επισκέφθηκε την Εκκάρα και το χωριό καταγωγής του, τους Βελεσιώτες Δομοκού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, στους οποίους μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Νωρίτερα στο χωριό Βελεσιώτες Δομοκού, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατέθεσε λουλούδια στον τάφο του παππού του, του παπά Δημήτρη Κουτσούμπα που ήταν και δάσκαλος του χωριού, τον οποίο συνέλαβαν και εκτέλεσαν οι Γερμανοί κατακτητές στις 18 - 4 - 1944 για τη συμμετοχή του στο ΕΑΜ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νιάνιος Χρήστος καικ.  Οικονόμου Κανσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βελεσιωτών κ. Κούτρας Ελευθέριος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φιλιαδώνας κ. Μπαϊκούσης  Σπύρος.

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment